Zorg & Welzijn

Iedereen doet mee, dat is het motto voor het jaar 2018. Keunstwurk zet zich extra in, om alle bijzondere doelgroepen de gelegenheid te geven om dit bijzondere jaar voor onze provincie mee te maken. Dit kan op allerlei manieren, maar het gaat niet altijd vanzelf. Daarom worden partijen voor zorg en welzijn zo goed mogelijk geïnformeerd en geïnspireerd om initiatieven te nemen, of te volgen.

Alle goede ideeën kunnen geplaatst worden op www.stipe.frl. Deze site is speciaal ontwikkeld in het kader van CH2018. Het is een platform waarop alle ideeën die opgeborreld zijn en gedeeld mogen worden. Heb je nog een leuk idee en weet je niet hoe je er mee verder kunt komen? Neem dan ook een kijkje op stipe.frl want er staat veel handige tips op.

Wil je op de hoogte gebracht worden van bijeenkomsten, meld je dan aan voor het netwerk zorg en welzijn. Dit netwerk wordt op de hoogte gehouden van allerlei bijeenkomsten die gehouden worden voor partijen voor zorg en welzijn, Ook  kunstenaars die graag met bijzondere doelgroepen werken, hebben zich al aangesloten bij dit netwerk. Aanmelden kan via stipe@keunstwurk.frl