Boekingsmarkt 11 oktober 2017

Boekingsmarkt Fryslân 2017
Het is volop zomer, maar aanbieders en afnemers op het gebied van Kunst & Cultuur staan al weer in de startblokken voor een nieuw en veelbelovend cultuurseizoen. De start daarvan wordt gemarkeerd door de Boekingsmarkt Fryslân (voorheen Informatiemarkt Keunstwurk). Deze jaarlijkse gebeurtenis brengt vraag en aanbod bij elkaar. Kramen, presentaties en pitches zorgen voor een smakelijk voorproefje van het nieuwe seizoen. Tegelijkertijd kan de opgedane inspiratie direct worden bezegeld door boekingen. Een gelegenheid om niet voorbij te laten gaan!

Voor wie
Tijdens de jaarlijkse Boekingsmarkt Fryslân kunnen programmeurs van de kleinere Friese podia in één oogopslag zien wat theaterbureaus en podiumkunstenaars voor het nieuwe seizoen te bieden hebben. Aanbieders, zoals jij, hebben op hún beurt de ideale gelegenheid om op één centraal moment hun aanbod gericht te presenteren.
Je kunt je actuele podiumaanbod op verschillende manieren onder de aandacht brengen: door middel van een kraam, pitch of podiumpresentatie.


De Boekingsmarkt Fryslân 2017 vindt plaats op: 

Datum:
woensdag 11 oktober 2017
Tijd:
van 17.00 tot 21.00 uur
Locatie:Multifunctioneel centrum ‘It Maskelyn’ in Hurdegaryp
Adres:Easter Omwei 5, 9254 GM, Hurdegaryp

Voorlopige planning:
13.30 uur Ontvangst aanbieders, inrichten kramen
15.00 uur Doorloop podiumpresentaties en pitches
16.30 uur Ontvangst programmeurs
17.00 uur Aanvang programma
21.00 uur Afsluiting

Presentatiemogelijkheden:
MARKT
: deze gezellige ontmoetings- en informatieplek zorgt ervoor dat potentiële afnemers alle gelegenheid krijgen om het aanbod te bekijken. Je kunt in een eigen kraam jouw concrete aanbod onder de aandacht van de gegadigden brengen.
PODIUMPRESENTATIE: in maximaal 10 minuten (inclusief op- en afbouwtijd) kun je het beste van jezelf laten horen en/of zien. Een geluidsinstallatie (voor cd, iPod, laptop, usb-stick) en 2 microfoons staan daarbij tot jouw beschikking. Het aantal presentatieplaatsen is echter beperkt.
PITCH: presenteer jouw aanbod in een pakkend ‘verkooppraatje’ van maximaal 5 minuten (inclusief op- en afbouwtijd) aan alle afnemers. Je beschikt hiervoor over een microfoon, een beamer en een geluidsinstallatie. Ook hiervoor is beperkt plaats.

Eten:
Evenals in voorgaande jaren bestaat ook deze keer de gelegenheid om aan een smakelijk stamppotbuffet deel te nemen. Gezellig en zinvol!

Kosten:
Kosten voor deelname bedragen € 27,50 per organisatie/gezelschap. Dit is inclusief kraam, stroom en eventuele podiumpresentatie of pitch. Kosten voor deelname aan het stamppotbuffet bedragen € 10,00 per persoon. Koffie, thee en frisdrank zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Aanmelden:
Wil je deelnemen aan de markt en/of wil je een podiumpresentatie geven en/of een pitch houden, dan kun je je tot en met 18 september aanmelden via deze link:
aanmeldformulier boekingsdag.
Wacht daarmee echter niet te lang, het aantal plaatsen is beperkt. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.
Heb je je opgegeven voor een podiumpresentatie en/of pitch, dan ontvang je hiervoor  afzonderlijk bericht of je bent ingedeeld en wanneer.

Boekingskrant:
De Boekingskrant van september zal in het teken staan van de Boekingsdag Fryslân 2017. Deelnemers aan de Boekingsmarkt worden uitgelicht in de krant. Kopij vóór 28 augustus via onderstaand, te downloaden, template aanleveren via jellie.herder@keunstwurk.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met Jellie Herder, via onderstaand mailadres en telefoonnummer: jellie.herder@keunstwurk.nl / 058 – 234 34 34
Bereikbaar op: maandag t/m woensdag.

 

BijlageGrootte
Template ten behoeve van de Keunstwurk Boekingskrant website.doc106 KB