Culturele inspiratie voor het voortgezet onderwijs

Tijdens de inspiratiemiddag op 11 mei 2017 kunnen scholen in het voortgezet onderwijs de eerste stap zetten naar een eigen Leeuwarden-Fryslân 2018 programma op maat. Artistiek directeur van LF2018, Lieven Bertels, verwelkomt docenten, directies en andere belangstellenden graag in Stadsschouwburg De Harmonie.

Pitches
Er zullen korte pitches gehouden worden over verschillende projecten die in het teken staan van LF2018. Aan de hand van deze pitches kunnen scholen zich direct oriënteren en kunnen ze zich aanmelden voor projecten die bij hen passen. Aanbieders en scholen kunnen meteen met elkaar in gesprek gaan.

Leeuwarden-Fryslân 2018
Op de inspiratiemiddag kunnen scholen inspirerende voorbeelden bekijken van het educatieve programma van LF2018. Het mooie van LF2018 is dat alle leerlingen, uit zowel het primair als voortgezet onderwijs, in aanraking komen met kunst, cultuur en natuur, met name de combinatie van deze drie!

Noteer alvast in je agenda
Datum: donderdag 11 mei 2017
Tijd: van 15.00 - 17.00 uur
Locatie: Stadsschouwburg De Harmonie

De bijeenkomst in Leeuwarden is bedoeld voor zowel scholen in Leeuwarden als daarbuiten. De organisatie is in handen van Keunstwurk in samenwerking met Kunstkade. Het volledige programma wordt in april bekend gemaakt. Houd de website in de gaten voor het meest recente nieuws.


Foto: Jan Dijkstra