50 Jaar Nederlands Koorfestival50 Jaar Nederlands Koorfestival

Met de editie 2017-2018 viert het NKF haar 50-jarig Jubileum. Daar wil je als koor toch bij zijn?

Twaalf provinciale korenfestivals…
…om het feest van samen zingen te vieren! Waarin meedoen als koor uiteraard centraal staat en het winnen van de titel “Beste Koor van jouw Provincie” de slagroom op de taart kan worden. Deelname staat open voor alle koren binnen de eigen provincie. Op NKF 2017-2018 vind je meer informatie hierover. Bij deelname krijgt het koor een NKF-beoordeling over de presentatie die met een toelichtend juryrapport na afloop wordt toegestuurd.

De Landelijke NKF Finale…
…is toegankelijk voor alle winnende koren in de Provinciale NKF Competities. Alle koren die bij de NKF Beoordeling de klasse ‘NKF Topkoor’ bereiken (255 punten of meer) en de NKF Publieksfavorieten ontvangen een Wildcard alsnog kans geeft op een finaleplaats. Zie ook NKF 2017-2018 voor meer informatie over NKF Wildcards.

NKF Coaching voor álle deelnemende koren!
Voor het eerst in het 50-jarige bestaan van het NKF krijgt ieder deelnemend koor waardevolle NKF Coaching aangeboden. Je kunt daarbij als koor kiezen uit een kosteloze Basis Coaching of een Uitgebreide Coaching tegen een sterk gereduceerd tarief. De coaching wordt aangeboden op het gebied van:
•    vocal coaching (licht of klassiek), gegeven door professionals uit de eigen regio
•    presentatie, gegeven door professionele coaches uit de eigen regio
•    leiderschapscoaching voor dirigenten i.s.m. LEAD Conductors
•    bestuurlijke coaching i.s.m. ZINGmagazine
Toegankelijk voor alle Nederlandse koren!
Winnen is natuurlijk leuk, maar meedoen is het allerleukst. Want niets geeft zo veel plezier als met elkaar samen te zingen. En uiteindelijk wordt ieder koor er beter van, want de professionele NKF jury geeft op maar liefst 10 essentiële criteria een objectieve terugkoppeling waar je als koor én dirigent direct mee aan de slag kunt gaan!

Aanmelden kan tot 6 weken voor de eigen Provinciale NKG Competitie: www.nederlandskoorfestival.nl

Provinciale Competitie NKF Friesland

Heeft jouw koor zich al aangemeld voor deelname aan het Nederlands Koorfestival 2018, het grootste korenfestival rond de belangrijkste korencompetitie van Nederland? Meld jouw koor aan op www.nederlandskoorfestival.nl

Provinciale Competitie NKF Friesland:

  • za 10 februari 2018 De Lantaerne Surhuisterveen