Vraag & Aanbod

Deze pagina is bedoeld als virtuele marktplaats. Dirigent gezocht? Instrument in de aanbieding? Atelierruimte gevraagd? Alle niet-commerciële oproepen kunnen hier worden geplaatst.

De regels:
Oproepen kunt u mailen naar info@keunstwurk.nl o.v.v. vraag en aanbod. Geef ook aan waar het geplaatst moet worden: Dans, Theater of Muziek etc. Na 3 maanden wordt de oproep weer van de site verwijderd. Wilt u verlengen, stuur ons dan een e-mail. Als uw oproep eerder niet meer actueel is, graag melden bij Keunstwurk.

U moet altijd een naam, een e-mailadres en een telefoonnummer vermelden waarop u te bereiken bent. Eventueel kan in overleg het mailadres van Keunstwurk bij de oproep worden geplaatst.

VACATURE DANSDOCENT JEUGDTHEATERSCHOOL NOORDERWIND

Jeugdtheaterschool Noorderwind
Zoekt voor de periode september 2017 tot de herfstvakantie en vanaf januari 2018 tot mei een dans/bewegingsdocent.
Op vrijdagen van 16:00 -19:15 in Harlingen (2x 45 min les + 1x 60 min)
en/of op maandagen van 16:00 - 19:00 in Franeker (2x 45 min les + 1x 60 min)
Dit betreft een betaalde functie.

Beschrijving organisatie.
Jeugdtheaterschool Noorderwind bestaat al bijna 10 jaar en verzorgt lessen theater, dans en zang aan kinderen van 8 tot 18 jaar in Harlingen en Franeker. De leerlingen zijn verdeeld in drie leeftijdsgroepen.  Elke groep krijgt naar haar niveau les. Tot de herfstvakantie wordt gefocust op het aanleren van kennis en vaardigheden en na de kerst wordt er naar een voorstelling toegewerkt waarbij de disciplines zang, dans en theater samenkomen.
 
Functie - Inhoud.
We zoeken een flexibele docent die gemotiveerd is om kinderen en jongeren les te geven. Iemand die goed kijkt naar wat welke leeftijdscategorie nodig heeft en hier passend lesmateriaal voor kan ontwerpen. Ook zoeken wij een docent met een passie voor theater zodat deze de dans/beweging ook op een theatrale wijze kan invullen.

Leeuwarden 2018, Under de Toer.
Het komende schoolseizoen zal voor de jeugdtheaterschool een bijzonder jaar zijn omdat wij een voorstelling gaan maken binnen het project ‘Under de Toer’ wat onderdeel is van Leeuwarden 2018. Deze voorstelling genaamd ‘Bakzeuntjes’ zal in april met de hele school uitgevoerd worden in en om de kerk van Arum.

Functie - eisen.
*    ervaring met leerlingen in de leeftijd 8 t/m 18 jaar
*    zelfredzaam
*    Betaling ZZP of via Payroll
*    didactisch sterk
*    relevante opleiding
*    met een passie voor theater
*    woonachtig in Friesland

Geboden wordt.
Een jeugdtheaterschool met de ambitie om te groeien in binnen en buitenschools onderwijs, waar veel mogelijk is en de lijnen kort zijn. Leergierige kinderen/jongeren en veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen.
Betaling per uur en reiskosten vergoeding tot 30 km van de werkplek.

Contact informatie/Sollicitatie.
Mail je motivatiebrief en C.V. naar: info@jtsnoorderwind.nl
Meer informatie over de jeugdtheaterschool kun je vinden op www.jtsnoorderwind.nl
of te bellen naar Hanneke de Man 06 17599981
Sluitingsdatum: 1 Juli

Contactpersoon: 
Hanneke de Man
E-mailadres: 
info@jtsnoorderwind.nl
Telefoonnummer: 
06-17599981