Vraag & Aanbod

Deze pagina is bedoeld als virtuele marktplaats. Dirigent gezocht? Instrument in de aanbieding? Atelierruimte gevraagd? Alle niet-commerciële oproepen kunnen hier worden geplaatst.

De regels:
Oproepen kunt u mailen naar info@keunstwurk.nl o.v.v. vraag en aanbod. Geef ook aan waar het geplaatst moet worden: Dans, Theater of Muziek etc. Na 3 maanden wordt de oproep weer van de site verwijderd. Wilt u verlengen, stuur ons dan een e-mail. Als uw oproep eerder niet meer actueel is, graag melden bij Keunstwurk.

U moet altijd een naam, een e-mailadres en een telefoonnummer vermelden waarop u te bereiken bent. Eventueel kan in overleg het mailadres van Keunstwurk bij de oproep worden geplaatst.

Workshop stemimprovisatie

2018  beginnen met een verrassende workshop?

Als je graag wilt weten en ervaren wat je allemaal met je stem kunt, geef je dan op voor de workshop:

Stemimprovisatie

In deze workshop gaan we op een speelse manier bezig met de creatieve, expressieve en muzikale mogelijkheden van de stem.

In een ontspannen sfeer gaan we:

  • Zingend improviseren op een melodie, ritme, bourdon  of accoordenschema (b.v. blues)
  • Expressieve stemgeluiden maken b.v: neurien, juichen, brommen, zoemen, dierengeluiden
  • Stem geven, gekoppeld aan beweging
  • Improviseren met de stem rond een thema of tekst
  • Canons zingen

De workshop wordt gegeven door Jannie Geertsma, ervaren stem-en zangdocente en koordirigent. Pieter Jelle van der Laan begeleidt op piano.

Voor wieDe workshop ‘Stemimprovisatie’ is voor iedereen vanaf 15 jaar toegankelijk. Behalve enthousiasme hoef je niets mee te nemen. Je stem heb je immers altijd bij je !
WaarPaulusschool, Julianalaan 40, Leeuwarden
Wanneer27 januari 2018 van 10.30-12.30
Aantal deelnemers6-16
Kosten€ 25,- per persoon incl. koffie/thee
Meer weten en aanmeldingvoor 24  januari2018 - info@vocales.nl
Contactpersoon: 
Jannie Geertsma
E-mailadres: 
info@vocales.nl
Telefoonnummer: 
00-000000000

Oproep jonge acteurs

Wij zoeken jonge acteurs en/of figuranten van 13 t/m 15 jaar! Lijkt het je wat? Laat dan een van je ouders contact met ons opnemen!

Wij, Stichting Resilient Care Taking, nemen binnenkort een 360-graden film op in samenwerking met Stenden University; opleiding Media & Entertainment Management. De film wordt in Leeuwarden opgenomen. Op zaterdag 6 januari gaan we trainen voor de film en zaterdag 13 januari is de opname.

Het gaat om een voorlichtingsfilm waarbij er pesten en geweld onder jongeren wordt laten zien. Dat betekent dat er echte vechtscenes opgenomen worden. Want helaas is pesten tegenwoordig niet alleen maar schelden, schreeuwen of duwen maar is juist vaak serieus gewelddadig. Om het geweld onder jongeren bespreekbaar te maken en daarmee ook geweld tegen te gaan brengen wij een 360-graden film uit. De film kan dan met een VR (virtual reality) bril bekeken worden.

Wij zoeken jongeren die bereid zijn om zich samen met ons in te zetten om geweld tegen te gaan. Je hoeft geen acteerervaring te hebben.

Ben je niet bang uitgevallen? Hou je van een uitdaging? Krijg je toestemming van je ouders om hieraan mee te werken? Dan zoeken wij jou!

www.stichtingrct.nl

Contactpersoon: 
Erika Witkamp
Telefoonnummer: 
06-12645009

GEZOCHT Meisjes en vrouwen voor zang en spel

Alle dames opgelet!
GEZOCHT Meisjes en vrouwen voor zang en spel in grote openingsvoorstelling LF2018

De openingsvoorstelling van Leeuwarden-Fryslân 2018, Marijke Muoi, is nog op zoek naar enthousiaste speelsters.

Ben jij tussen de 14-114 jaar, heb je affiniteit met zang en spel en lijkt het je leuk om hieraan mee te doen, geef je dan op voor de audities op 5 oktober via victoria@marijkemuoi.frl.

Contactpersoon: 
Victoria
E-mailadres: 
victoria@marijkemuoi.frl
Telefoonnummer: 
oo-oooooooo