Vraag & Aanbod

Deze pagina is bedoeld als virtuele marktplaats. Dirigent gezocht? Instrument in de aanbieding? Atelierruimte gevraagd? Alle niet-commerciële oproepen kunnen hier worden geplaatst.

De regels:
Oproepen kunt u mailen naar info@keunstwurk.nl o.v.v. vraag en aanbod. Geef ook aan waar het geplaatst moet worden: Dans, Theater of Muziek etc. Na 3 maanden wordt de oproep weer van de site verwijderd. Wilt u verlengen, stuur ons dan een e-mail. Als uw oproep eerder niet meer actueel is, graag melden bij Keunstwurk.

U moet altijd een naam, een e-mailadres en een telefoonnummer vermelden waarop u te bereiken bent. Eventueel kan in overleg het mailadres van Keunstwurk bij de oproep worden geplaatst.

WIG Producties zoekt twee actrices!

Kun jij een aardig robbertje acteren? Meld je dan snel aan. Wat we zoeken? Dat lees je hieronder:

Het stuk:
De Kruistochten bestaat uit drie toneelstukken; Tafelmanieren, Woongenot en In een groen groen groen groen… Zoals de Nederlandse titels van Alan Ayckbourns trilogie luiden. Ze laten de kleinburgelijkheid zien van zes personages wanneer zij een weekend doorbrengen in het ouderlijk huis van drie van hen. Wat er dan allemaal kan gebeuren? Je houdt het bijna niet voor mogelijk.

De Kruistochten is een komedie, bijna op het zwarte af. We gaan in de repetities op zoek naar het randje, de timing en het samenspel. Wij zijn van plan deze marathonvoorstelling te spelen in het voorjaar van 2018. Het belooft een groots spektakel te worden.

Wat zoeken we:
Twee actrices. Waarvan eentje tussen de 20 en 30 en eentje tussen de 30 en 40, met enige toneelervaring. We willen graag werken met enthousiaste en leergierige mensen. Denk jij dat je dat in je hebt? Stuur dan een mailtje met al je vragen naar bram@wigproducties.nl.

WIG Producties (onderdeel van de Manus Branding Stichting) houdt zich bezig met het bedenken, initiëren en uitvoeren van theaterproducties in de breedst mogelijke zin van het woord voor een breed uiteenlopend publiek. Bij WIG staat de kunst en de kunde van het acteren voorop. Het ensemble van spelers en creatives bestaat uit zowel professionals als gevorderde amateurs. WIG staat onder leiding van theatermakers Hans van Buuren (acteur, regisseur, schrijver) en Simone Montsma. (productie, zakelijke leiding). Neem ook eens een kijkje op onze website: www.wigproducties.nl of op https://www.facebook.com/wigproducties/.

Contactpersoon: 
Bram Adriaansz
E-mailadres: 
bram@wigproducties.nl.
Telefoonnummer: 
06 16 20 92 98

Leuke en ervaren coach/regisseur gezocht

Wij zoeken een leuke en ervaren coach/regisseur

Namens de Sterke Froulju,

Ineke Kalteren

Contactpersoon: 
Ineke Kalteren
E-mailadres: 
inekal@chello.nl
Telefoonnummer: 
00-00000000

"Griene Sjippe" is op syk nei manlike spilers

Teater kollektyf "Griene Sjippe" is op syk nei manlike spilers fanôf 18 jier foar harren nije kabaret produksje "Motoroalje". Dizze produksje sil  rûnom plak fyne yn wurkpleatsen fan autogaraazjes yn Fryslân .

Ek minsken dy't in ynstrumint bespylje  binne fan herte wolkom!

Skriuwers binne: Hans Brans, Trudy de Vos, Hotze Karsten, Folkert Sijbrandij en Tea Bosma.
Regy: Hotze Karsten
De muzyk is fan: Engbert Helfferich, Piet Leijstra.
Beweging en dûns: Anja Groen
Foarmjower: Mirjam Helfferich.
Technyk: Wessel Jonkman. 

Sjoch ek op: www.grienesjippe.nl of FB teater Griene Sjippe

Contactpersoon: 
Hotze Karsten
E-mailadres: 
info@grienesjippe.nl
Telefoonnummer: 
06-15096221

Manlju tusken de 30 en 50 jier

Toanielselskip De Lytse Komeedzje út Drachten is opsyk nei manlju tusken de 30 en 50 jier dy' t mei spylje wolle .

Sneon 18 novimber spylje wy yn De Lawei en dat is fansels wol in grut poadium. Elts dy' t dat in kear mei meitsje wol kin him opjaan.

Contactpersoon: 
Rieneke Kuperus
Telefoonnummer: 
0648131581.