Vraag & Aanbod

Deze pagina is bedoeld als virtuele marktplaats. Dirigent gezocht? Instrument in de aanbieding? Atelierruimte gevraagd? Alle niet-commerciële oproepen kunnen hier worden geplaatst.

De regels:
Oproepen kunt u mailen naar info@keunstwurk.nl o.v.v. vraag en aanbod. Geef ook aan waar het geplaatst moet worden: Dans, Theater of Muziek etc. Na 3 maanden wordt de oproep weer van de site verwijderd. Wilt u verlengen, stuur ons dan een e-mail. Als uw oproep eerder niet meer actueel is, graag melden bij Keunstwurk.

U moet altijd een naam, een e-mailadres en een telefoonnummer vermelden waarop u te bereiken bent. Eventueel kan in overleg het mailadres van Keunstwurk bij de oproep worden geplaatst.

GEZOCHT Meisjes en vrouwen voor zang en spel

Alle dames opgelet!
GEZOCHT Meisjes en vrouwen voor zang en spel in grote openingsvoorstelling LF2018

De openingsvoorstelling van Leeuwarden-Fryslân 2018, Marijke Muoi, is nog op zoek naar enthousiaste speelsters.

Ben jij tussen de 14-114 jaar, heb je affiniteit met zang en spel en lijkt het je leuk om hieraan mee te doen, geef je dan op voor de audities op 5 oktober via victoria@marijkemuoi.frl.

Contactpersoon: 
Victoria
E-mailadres: 
victoria@marijkemuoi.frl
Telefoonnummer: 
oo-oooooooo

Gezocht: regisseur

Gezocht: Regisseur voor het korte theaterstuk ONNER MELKDAMPENS van ca. 18 minuten (8 amateurspelers) voor de periode van eind september tot half november (ca 7 avonden). Het script is geschreven in het Leewarder stadsdialect.

Contactpersoon: 
Gjelt de Graaf
Telefoonnummer: 
06-24481827

JEUGDCULTUURSCHOOL HET ACHTERLAND ZOEKT JONGEREN UIT NOORDOOST FRIESLAND

VOOR EEN NIEUWE LOCATIEVOORSTELLING IN BURGUM

Het Achterland is de naam van de nieuwe Jeugdcultuurschool in De Molkfabryk in Burgum en start in 2017 met het maken van een voorstelling voor en door jongeren uit Burgum en omstreken. Het Achterland richt zich op jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van het maken en spelen in bijzondere theatervoorstellingen. De Jeugdcultuurschool staat onder leiding van theatermaker Dirk Bruinsma, onder andere bekend van PeerGrouP locatietheater en dramaturg Joran de Boer die onder andere werkzaam is voor Pier21 en Stichting Jan Vos.

De voorstelling PiXELFRiEND
Tegenwoordig hangt er in de volksmond een negatieve smaak rondom moderne technologie zoals smartphones en tablets. Er wordt gezegd dat jongeren asociaal worden omdat ze constant naar zo’n schermpje zitten te turen en geen contact maken met andere mensen. Terwijl ze door deze apparaten verder over de wereld kunnen kijken dan hun ouders en voorouders ooit konden voorspellen. Het is hun raam op de wereld en een doorgeefluik voor vriendschap, informatie en vertier. Maar het is ook een wereld waarin ze makkelijk verdwalen, vergeten dat er nog een echte wereld binnen handbereik is.

‘Ben ik verslaafd aan mijn telefoon? Hoeveel uur op een dag kijk ik op mijn tijdlijn naar berichten van vrienden? Heb ik een selfie-fetisj? Voel ik mij nog wel verbonden met de plek waar ik woon en de mensen om mij heen? Vind ik het oersaai in mijn eigen dorp of beleef ik de meest turbulente avonturen als ik op pad ga?’

Wij zoeken jou!
Regisseur Zen Roorda, bekend van de theatergroep Illustere Figuren, zoekt jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar voor de eerste productie van Het Achterland. Je gaat onder leiding van Zen samen de voorstelling PiXELFRiEND maken over het groter worden van jouw digitale wereld tegenover het kleiner worden van het leven in noordoost Friesland. In dit project werk je samen met Europese leeftijdsgenoten die digitaal aanwezig zullen zijn bij de presentatie die plaats zal vinden in de herfstvakantie van 2017.

Hoe geef ik mij op?
De tweede auditieronde is op zondag 17 september 2017 (11:00 – 15:00 uur) in De Molkfabryk in Burgum. Stuur een korte motivatie en je naam en e-mail adres naar joran.de.boer@live.nl Kijk voor meer informatie op www.hetachterland.nl.

Praktische informatie
De repetities zijn in De Molkfabryk, Bergumerdaam 28 in Burgum.
De repetities zijn op 17 en 24 september en 1, 8, 15, 22, 25, 26, 27 en 28 oktober 2017.
De première van de voorstelling is op 28 oktober 2017.
De speeldata zijn op 29 oktober en 3, 4 en 5 november 2017.

Contactpersoon: 
Joran de Boer
E-mailadres: 
joran.de.boer@live.nl
Telefoonnummer: 
-

GEZOCHT: Mannen

Wij, twee studenten Docent Theater aan de NHL Leeuwarden, zijn bezig met het maken van een voorstelling over mannelijkheid. De voorstelling MANNE volgt drie transmannen (vrouw-naar-man transgenders) in hun zoektocht naar mannelijkheid. Zij worden daarbij ondersteund door een groot ensemble van zoveel mogelijk verschillende mannen. Want ja, hoe ziet een ‘echte man’ eruit? Waar houdt hij van? Waar heeft hij een hekel aan? MANNE wordt een grootschalige, energieke voorstelling vol testosteron en met een gevoelig randje.

Voor dit ensemble zijn we op zoek naar mannen, de man in alle mogelijke vormen. Ben je enthousiast en open-minded? Reageer dan vooral via ons e-mailadres: echte.manne@gmail.com.

De repetitieperiode is van september t/m november 2017. We repeteren in Leeuwarden. Wil je wel meedoen, maar niet alleen? Dat kan! Ook je vrienden zijn welkom om contact met ons op te nemen.

Contactpersoon: 
Julian Schraal (regisseur) en Len Kok (regie-assistent)
E-mailadres: 
echte.manne@gmail.com
Telefoonnummer: 
06-10573201 / 06-22973473

WIG Producties zoekt twee actrices!

Kun jij een aardig robbertje acteren? Meld je dan snel aan. Wat we zoeken? Dat lees je hieronder:

Het stuk:
De Kruistochten bestaat uit drie toneelstukken; Tafelmanieren, Woongenot en In een groen groen groen groen… Zoals de Nederlandse titels van Alan Ayckbourns trilogie luiden. Ze laten de kleinburgelijkheid zien van zes personages wanneer zij een weekend doorbrengen in het ouderlijk huis van drie van hen. Wat er dan allemaal kan gebeuren? Je houdt het bijna niet voor mogelijk.

De Kruistochten is een komedie, bijna op het zwarte af. We gaan in de repetities op zoek naar het randje, de timing en het samenspel. Wij zijn van plan deze marathonvoorstelling te spelen in het voorjaar van 2018. Het belooft een groots spektakel te worden.

Wat zoeken we:
Twee actrices. Waarvan eentje tussen de 20 en 30 en eentje tussen de 30 en 40, met enige toneelervaring. We willen graag werken met enthousiaste en leergierige mensen. Denk jij dat je dat in je hebt? Stuur dan een mailtje met al je vragen naar bram@wigproducties.nl.

WIG Producties (onderdeel van de Manus Branding Stichting) houdt zich bezig met het bedenken, initiëren en uitvoeren van theaterproducties in de breedst mogelijke zin van het woord voor een breed uiteenlopend publiek. Bij WIG staat de kunst en de kunde van het acteren voorop. Het ensemble van spelers en creatives bestaat uit zowel professionals als gevorderde amateurs. WIG staat onder leiding van theatermakers Hans van Buuren (acteur, regisseur, schrijver) en Simone Montsma. (productie, zakelijke leiding). Neem ook eens een kijkje op onze website: www.wigproducties.nl of op https://www.facebook.com/wigproducties/.

Contactpersoon: 
Bram Adriaansz
E-mailadres: 
bram@wigproducties.nl.
Telefoonnummer: 
06 16 20 92 98