Vraag & Aanbod

Deze pagina is bedoeld als virtuele marktplaats. Dirigent gezocht? Instrument in de aanbieding? Atelierruimte gevraagd? Alle niet-commerciële oproepen kunnen hier worden geplaatst.

De regels:
Oproepen kunt u mailen naar info@keunstwurk.nl o.v.v. vraag en aanbod. Geef ook aan waar het geplaatst moet worden: Dans, Theater of Muziek etc. Na 3 maanden wordt de oproep weer van de site verwijderd. Wilt u verlengen, stuur ons dan een e-mail. Als uw oproep eerder niet meer actueel is, graag melden bij Keunstwurk.

U moet altijd een naam, een e-mailadres en een telefoonnummer vermelden waarop u te bereiken bent. Eventueel kan in overleg het mailadres van Keunstwurk bij de oproep worden geplaatst.

Gezocht kunstenaars, keramisten en creatievelingen die opzoek zijn naar een eigen werkplek

Ik ben zelf professioneel keramiste en heb mijn atelier in Marrum, in de oude zuivelfabriek. Vanaf januari 2018 wil ik 3 dagen per week open atelier houden.

Ik ben opzoek naar kunstenaars, keramisten en creatievelingen van alle disciplines die opzoek zijn naar een eigen werkplek. Zowel amateurs als professionals zijn welkom.
Je kunt je aanmelden voor 4 of 12 weken. De materialen en gereedschappen neemt de deelnemer zelf mee. Deze mogen in het atelier worden bewaard.
Het idee hiervan is ook dat kunstenaars onderling verbinding kunnen gaan maken en ook elkaars vaardigheden en inzichten kunnen benutten om hun werk naar een hoger niveau te tillen.

Het is de bedoeling dat er vrij gewerkt kan worden op:
maandag van  9.30 – 17.00 uur
dinsdag van  9.30 – 17.00 uur
zaterdag 09.30 – 16.00 uur

Deelnemers zijn vrij om te kiezen wanneer ze werken op de beschikbare dagen. Er zijn maximaal 8 plaatsen beschikbaar. Kosten hiervoor v.a. € 12,90 p.w.

Contactpersoon: 
Irene Loonstra
E-mailadres: 
info@ireneloonstra.nl
Telefoonnummer: 
0683178559