Vraag & Aanbod

Deze pagina is bedoeld als virtuele marktplaats. Dirigent gezocht? Instrument in de aanbieding? Atelierruimte gevraagd? Alle niet-commerciële oproepen kunnen hier worden geplaatst.

De regels:
Oproepen kunt u mailen naar info@keunstwurk.nl o.v.v. vraag en aanbod. Geef ook aan waar het geplaatst moet worden: Dans, Theater of Muziek etc. Na 3 maanden wordt de oproep weer van de site verwijderd. Wilt u verlengen, stuur ons dan een e-mail. Als uw oproep eerder niet meer actueel is, graag melden bij Keunstwurk.

U moet altijd een naam, een e-mailadres en een telefoonnummer vermelden waarop u te bereiken bent. Eventueel kan in overleg het mailadres van Keunstwurk bij de oproep worden geplaatst.

Call for Concepts

Call for Concepts OrbitFest: Heliopolis, Stad van de Toekomst

Op 15-17 december 2017 staat in Groningen ijs en weder dienende de vierde editie “OrbitFest: Heliopolis, Stad van de Toekomst” in de planning. Voor de winterlichtexpo zijn we ook dit jaar weer op zoek naar makers & hackers uit de drie noordelijke provincies die hun al dan niet weersbestendige lichtwerk (fysieke of virtuele lichtinstallaties) willen exposeren tijdens het festival.
 
Ben jij een maker & hacker? Ben je kunstenaar, designer, uitvinder, architect, illustrator? Spreekt dit jaar’s festivalthema van futuristische architectuur jou aan?

Kortom heb je toffe ideeën die aansluiten bij het futuristische festivalverhaal van OrbitFest en kun jij de kernprincipes van het festival vertalen naar een uniek kunstwerk?
 
Stuur dan je concept(en) voor nieuw lichtwerk in.
Dit kan t/m 31 juli 2017 via: http://orbitfest.com/callforconcepts
We zijn heel benieuwd naar je inzending(en)!
 
Ter inspiratie & informatie:
-Festivalthema: www.orbitfest.com/festivalthema
-Festivalverhaal: www.orbitfest.com/festivalverhaal
-Kernprincipes: colorc.eu/colorc-charter
-Afterfilm 2016: www.youtube.com/watch?v=k-p6gEzMI5E
 

Contactpersoon: 
Aglaya & Bouke
Telefoonnummer: 
+31(0)644390667