Workshop Crowdfunding voor creatieve makers

Stipe Cursus
Datum Start woe 13 december 2023
Locatie Keunstwurk
Voor wie Culturele initiatiefnemers
Prijs € 35.00

Op woensdag 13 december 2023 organiseren Stipe van Keunstwurk en voordekunst een Kickoff Crowdfunding voor creatieve makers.

Voor wie is het bedoeld?

Iedereen die nadenkt over het starten van een crowdfunding campagne voor een creatief project. 

Wat gaan we doen?

Tijdens de Kickoff Crowdfunding vertellen we je alles over het opstarten van jouw project, zodat je jouw campagne met een voorsprong kunt beginnen. We kijken naar best practices en vertellen hoe je jouw project het beste kunt promoten bij de juiste doelgroep. Ook gaan we in op hoe de matchfundingpartners van voordekunst kunnen bijdragen aan jouw project. 

In het tweede deel van de workshop passen we deze informatie meteen toe en werk je aan je eigen project aan de hand van een crowdfunding canvas! Je krijgt praktische tips voor jouw project. Samen sparren we over de mogelijkheden van een passende campagne.   

Start met je eigen project

Binnen twee uur weet je precies wat je te doen staat als je van start wil met je crowdfunding campagne! Dus: denk je erover om crowdfunding in te zetten voor de financiering van jouw creatieve, culturele of erfgoed-project? Meld je dan nu aan voor de Kickoff Crowdfunding!  

Wil je mee eten?

Vooraf is er de mogelijkheid om gezamenlijk een warme vegetarische maaltijd te eten. Handig voor de mensen die van ver komen of snel aanschuiven na een drukke dag. Je kunt bij opgave aangeven of je mee wilt eten.

Programma

Datum Woensdag 13 december 2023
Tijd 19 – 21.30 uur
Locatie Keunstwurk
Parkeren Gratis voor het gebouw
Station Op 3 minuten loopafstand
Aanmelden T/m 6 december 2023