09 oktober 2024

OPEN CALL Cultuurmakers Smallingerland

Amateurkunst Tip Nieuws

Ben jij actief in de cultuursector in Smallingerland? Keunstwurk zoekt enthousiaste cultuurmakers. Dit is je kans om samenwerkingen aan te gaan en jouw project met financiële ondersteuning te realiseren. Kom met je ideeën groot of klein. Je kunt tot 22 november je idee hier indienen:

Informatieavond 10 oktober in de Sluisfabriek

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je voor het idee wat je hebt contact leggen met andere cultuurmakers? Op donderdag 10 oktober om 19:30 uur organiseren we in de Sluisfabriek in Drachten een informatie avond met speeddates en een netwerkborrel. Meld je aan middels dit aanmeldformulier:

Online meepraten?
Loop jij tegen dingen aan, of mis je iets in deze gemeente op het gebied van cultuur? Praat mee over hoe het beter kan in Smallingerland! Dat kan online: Vul deze enquête in. 

Deze open call is onderdeel van een pilotregeling genaamd – Voorbij de 4e wand 

Het Fonds Cultuurparticipatie heeft voor de periode 2024 – juli 2025 een pilotregeling opgezet voor de ondersteuning van Amateurkunst. Keunstwurk heeft hier een aanvraag op ingediend genaamd ‘Voorbij de vierde wand’ en deze is tot onze grote blijdschap gehonoreerd. Hierdoor is er budget vrijgekomen om het veld te ondersteunen en op zoek te gaan naar de beste ondersteuningsmethode. De gemeente heeft ook een financiële bijdrage geleverd waardoor we goede ondersteuning kunnen bieden.  

Wat we doen in deze pilot? Lees het hier

Contact

Heb je vragen?