Fulkaan Saxofoondag

Jongeren Amateurkunst Muziek Workshop
Datum Zondag 16 juli 2023
Locatie Cultuurkwartier Sneek
Voor wie Saxofoonspelers met minimaal 4 jaar speelervaring (12 - 22 jaar)

Speel samen met deze wereldberoemde saxofonisten! Voor saxofoonspelers met minimaal 4 jaar speelervaring van 12 tot 22 jaar.

Allard Buwalda ken je misschien van shows met de Edwin Eversband of optredens tijdens programma’s van Paul de Leeuw. Samen met Johan van der Linden, beroemd saxofonist en lid van het wereldbekende Aureliakwartet.

Johan en Allard gaan tijdens de workshop in op onderwerpen als sound, timing, intonatie en techniek maar besteden ook aandacht aan de verschillende mogelijkheden bij het kiezen van je materiaalkeuze (mondstuk/rieten etc). In het saxofoonorkest onder leiding van Johan van der Linden speel je tijdens de workshop een nieuw, gevarieerd repertoire. Allard geeft je daarnaast een idee van hoe hij te werk gaat in de studio en zal je laten zien hoe hij een solo opbouwt. Dit wil je zeker niet missen!


Praktische informatie

Je volgt de clinic op 16 juli van 10.00 uur tot 18.00 uur in Cultuurkwartier Sneek. Natuurlijk voorzien we je van een lekkere lunch tussen de middag. Voor de saxofoondag is een speelervaring van minimaal 4 jaar gewenst.

Fijne bijkomstigheid: Atelier Sollie is deze dag aanwezig voor reparaties aan je instrument.

Talentontwikkeling

Fulkaan is onderdeel van Keunstwurk, het is de talentontwikkelaar voor jonge musici in Friesland: van hafabra – harmonie, fanfare, brassband – tot klassieke ensembles en popbandjes. Jongeren vinden bij Fulkaan het hele jaar door inspiratie, kennis en plezierige ontmoetingen om op een ongedwongen en constructieve manier hun talent te vergroten.

Contact

Heb je vragen? Neem contact op met: