Fulkaan Simmer Akademy 2023

Jongeren Amateurkunst Muziek Activiteit
Datum Zondag 28 augustus t/m vrijdag 1 september 2023
Tijd Ma t/m do 9:30-17:00 uur en vrij 13:00-20:00 uur
Locatie Schouwburg De Lawei
Voor wie Jongeren tussen de 12 en 21 jaar
Prijs € 75.00

Wy geane de grins oer!

Renske – Fulkaan

Het is zover de Line Up is bekend! De Simmer Akademy 2023 gaat de grins oer! Met onder andere Pearl Jozefzoon, De Omniband, Pouriya Jaberi en Anne van den Berg komen clinics geven.

Ben jij tussen de 12 en 21 jaar en bespeel je een muziekinstrument? Wil je meer samenspelen, je verdiepen in jouw talent en clinics volgen bij topmuzikanten? Geef je dan op voor de 5-daagse Simmer Akademy van 28 augustus tot 1 september in Schouwburg De Lawei in Drachten. Deze laatste vakantieweek duik je volledig in de muziek en maak je volop nieuwe vrienden. Een week vol gezelligheid die je afsluit met een knallend eindconcert!

Tijdens deze leuke en intensieve week aan het einde van de zomervakantie leer je nóg beter je instrument te beheersen. In de ochtend krijg je masterclasses van vakdocenten, in de middag werk je samen met de andere talenten aan een professionele productie die jullie aan het einde van de week presenteren in Schouwburg De Lawei. Gaaf toch!

Praktische informatie

Je volgt de Simmer Akademy 5 dagen lang van 28 augustus tot 1 september. Je sluit af met een optreden. Kosten: €75,- (goldcard ontvangers mogen gratis deelnemen. Met een silvercard krijg je €35,- korting).

Fulkaan

Fulkaan is talentontwikkelaar voor jonge blazers, strijkers, slagwerkers en zangers in Friesland. Bij Fulkaan vind je het hele jaar door…
Meer weten over Fulkaan?

Contact

Heb je vragen? Neem contact op met: