Fulkaan x NNO: koperblazersworkshop

Fulkaan Jongeren Amateurkunst Muziek Workshop
Datum vrijdag 28 juni 2024
Tijd 16:00 - 17:45
Locatie DBieb (Blokhuispoort Leeuwarden)
Voor wie Muzikanten van 12 tot 21 jaar
Prijs Gratis

Net als sporters warmen ook topmuzikanten zich op voordat ze moeten spelen. Niet alleen is dit beter voor je spieren, maar je gaat er ook nog eens beter van spelen! Samen met de musici van het NNO ga je verschillende inspeeloefeningen doen en ga je ademhalingstechnieken uitproberen. Wil je nóg beter leren blazen? Geef je dan op! 

In de avond kun je als deelnemer niet alleen aanwezig zijn bij de soundcheck van het NNO van 18:30 uur tot 19:30 uur, maar kun je vanaf 20:00 uur ook nog meegenieten van het festival, waar het Noord Nederlands Orkest samen met jonge talenten optreedt op het Zaailand in Leeuwarden. Nodig hiervoor al je vrienden en familie ook uit!

Over Cityproms

Drie dagen lang gratis naar concerten, in het laatste weekeinde van juni, op de mooiste plekjes van Leeuwarden. Muziekfestival CityProms is de allerbeste reden voor een weekendje Leeuwarden. Met een heleboel talenten op de podia, met veel klassiek, maar ook jazz, soul, R&B, hafabra en pop en rock. Van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juni in hartje Leeuwarden. Alle updates staan op cityproms.nl