It Bûtenboarterswykein 2024

Theater Activiteit
Datum Zaterdag 13 juli en zondag 14 juli 2023
Tijd 09:15 (zaterdag 13 juli) tot 13:00 (zondag 14 juli)
Locatie Natuurgebied It Bûtenfjild bij Feanwâlden op camping De Omleiding
Voor wie Theaterdocenten, acteurs, regisseurs, scenografen, schrijvers enz. die werkzaam zijn in het (amateur) theaterveld van Fryslân
Prijs € 95.00

Keunstwurk presenteert 13 en 14 juli een bruisend weekend speciaal voor (semi-)professionals van álle leeftijden die werkzaam zijn in het (amateur) theaterveld van Fryslân! Bomvol masterclasses, netwerk, diverse activiteiten en nostalgie naar het schoolkamp van vroeger.

Ben je werkzaam in het (amateur) theaterveld van Fryslân en op zoek naar mogelijkheden om jezelf bij te scholen, nieuwe inspiratie op te doen en wil je je netwerk verbreden? Wellicht nieuwe ideeën laten ontstaan of sparren met iemand over een idee wat je al hebt? En mis jij stiekem ook het ‘schoolkamp-gevoel’ van vroeger?

It Bûtenboarterswykein heeft het allemaal in zich! Masterclasses, steken we in de avond het kampvuur aan, komen de voetjes wellicht van de vloer onder een prachtige sterrenhemel en ontwaken we de volgende ochtend met een heerlijke inspiratiesessie en nog vele andere heerlijke activiteiten!

Een geheel verzorgd weekend (all-inclusive (vega), op je slaapzak/tentje na) met vooral een dosis nieuwe inspiratie om het nieuwe seizoen in te gaan. Meld je nu aan via de onderstaande aanmeldknop en verzeker jezelf van een (camping)plekje (vol is vol).

Liever niet in een tentje?
Boek dan zelf één van de accommodaties die mogelijk nog beschikbaar zijn via De Omleiding.

Programma en aanmeldknop volgt