Meispelen 2024

Educatie PO Evenement
Datum vrijdag 24 mei 2024
Locatie op je eigen school
Voor wie basisscholen in Fryslân

Dé jaarlijkse provinciale dag waarop we elkaar laten zien wat cultuur op de basisschool betekent. In 2024 vieren we de derde editie van de Meispelen, op vrijdag 24 mei.

Hoe kan mijn school meedoen?
Iedere basisschool in Fryslân kan meedoen en een eigen creatieve invulling geven aan de Meispelen. Dat kan door muziek maken, acteren, schilderen of tekenen, dansen, zingen of filmen. Of misschien zijn er andere festiviteiten in het dorp of de wijk, waar je op 24 mei met je school bij kan aansluiten. Kinderen laten elkaar, ouders, leerkrachten en het dorp of wijk zien welke talenten ze hebben.

Hulp nodig?
Ben je directeur, ICC’er of leerkracht en heeft je team assistentie nodig bij het organiseren van een activiteit voor de Meispelen? Vraag je cultuurverbinder je te begeleiden.

Doe mee met je school!
Meld je school aan met de knop rechtsboven op deze pagina. Je ontvangt dan de Meispelen-vlag en informatie om publiek uit te nodigen, als je school dat wil.

Welke scholen doen mee?
Er doen meerdere scholen mee aan de Meispelen, maar niet overal is de presentatie openbaar toegankelijk. De volgende scholen zetten hun deuren op 24 mei open voor publiek. Zij nodigen betrokkenen uit via hun nieuwsbrief.

Ontvang je geen nieuwsbrief van de school maar wil je wel een bezoekje brengen? Mail ons even op cultuureducatie@keunstwurk.nl, dan brengen wij je in contact met de school.

SchoolAdres
IKC Willem AlexanderKeizerskroon 86a,  
Leeuwarden
CBS De Bron (presentatiemoment al gehad op 24 april)De Blink 1, Bolsward

Meer weten?