Regisseurscafé

Amateurkunst Theater
Datum zaterdagavond 20 april 2024
Tijd 19:30-22:00
Locatie Westerkerk in Leeuwarden
Voor wie regisseurs
Prijs Gratis

Vorig jaar tijdens het Amateurkunstfestival in Schouwburg De Lawei hebben wij met succes voor het eerst een Regisseurscafé georganiseerd en dit smaakte naar meer. Daarom is er op zaterdagavond 20 april 2024 een nieuwe editie van het Regisseurscafé.
 

Het café is een gezellige netwerkborrel in Podium Explore om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en op de hoogte te worden gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van regisseren in Fryslân. Speciaal voor deze avond hebben Willy Bergsma uitgenodigd. Zij volgt de 3-jarige opleiding regisseur in het amateurtheater en is o.a. binnen Keunstwurk werkzaam als ‘meimakker’ voor de afdeling educatie.

Willy neemt ons kort mee in de basis van coaching en leiderschap volgens ‘talentgedreven werken‘ van Luk Dewulf en Els Pronk. Leiding geven als regisseur aan een maakproces met een groep spelers is een dynamisch proces. Jezelf goed kennen, weten waar je talenten liggen en wat je valkuilen zijn, helpt om je spelers goed te kunnen coachen. Wie ben je? Wat wil je? Wat kom je tegen? Hoe zet jij jezelf als instrument in om spelers te coachen en te begeleiden?

Aanmelden regisseurscafé
Je kunt je tot en met 19 april via onderstaand antwoordformulier aan- of afmelden. Je kan eventueel ook aangeven welke vragen en/of thema’s je graag behandeld zou zien worden tijdens het regisseurscafé.

Ben je beschikbaarheid voor seizoen 2024/2025?
Dan nog wat anders. We krijgen regelmatig de vraag naar beschikbare regisseurs. Wil je ons daarom via het antwoordformulier laten weten of je volgend seizoen 2024/2025 beschikbaar bent als regisseur?

Praktische informatie

Voor wie regisseurs werkzaam in het amateurtheater in Fryslân
Datum 20 april 2024
Tijden 19:30 – 22:00 uur (inloop 19:00)
Locatie Podium Explore (voorheen Westerkerk), Bagijnestraat 59 in Leeuwarden
Kosten gratis
Aanmelden antwoordformulier