Verenigingsbijeenkomst regio Koudum

Amateurkunst Activiteit
Datum dinsdag 19 september 2023
Tijd 19.30-21.00
Locatie De Klink te Koudum
Voor wie alle verenigingen in regio Koudum
Prijs Gratis

In het kader van het project Leve de vereniging is er vorig jaar september een Verenigingsdiner georganiseerd voor alle verenigingen in Workum. Naast het in het zonnetje zetten van de verenigingen hebben we, Doarpswurk, Sport Fryslân en Keunstwurk, ook de nodige signalen en knelpunten opgehaald. Dit alles om met elkaar de stappen te bepalen om het verenigingsleven vitaal te houden.   

Vervolg

De verenigingen zijn opnieuw uitgenodigd voor een bijeenkomst om samen terug te blikken op de resultaten van het diner. Aan de hand van deze gegevens gaan we met elkaar in gesprek om oplossingen te zoeken waarbij Doarpswurk, Sport Fryslân en Keunstwurk een helpende hand willen bieden. Wij willen graag met een van de oplossingen aan de slag in Workum om te kijken of het ook daadwerkelijk functioneert.

Save the date

De bijeenkomst staat gepland voor 19 september. Per vereniging kunnen weer twee personen aanschuiven, liefst een bestuurslid en een lid. Binnenkort volgt het programma en een link naar het aanmeldformulier.

Bijeenkomst

Datum: dinsdag 19 september 2023
Tijd: 19.30-21.00 uur
Locatie: De Klink te Koudum

Sport Fryslân, Keunstwurk en Doarpswurk zijn organisaties die vrijwilligers in Fryslân ondersteunen. In samenwerking met Gemeente Súdwest-Fryslân en de Provincie Fryslân organiseren wij drie Verenigingsdiners. De diners zijn het startschot voor de pilot Ûnderweis yn Súdwest van Leve de Vereniging. Het doel is om samen met verenigingen op zoek te gaan naar manieren om toekomstbestendig te blijven.

Contact

Meer weten over de verenigingsbijeenkomst?