Verenigingsbijeenkomst Workum

Amateurkunst Activiteit
Datum 18 sept. 2023 (geannuleerd)
Voor wie alle verenigingen in Workum
Prijs Gratis

Deze bijeenkomst is geannuleerd

In het kader van het project Leve de vereniging is er vorig jaar september een Verenigingsdiner georganiseerd voor alle verenigingen in Workum. Naast het in het zonnetje zetten van de verenigingen hebben we, Doarpswurk, Sport Fryslân en Keunstwurk, ook de nodige signalen en knelpunten opgehaald. Dit alles om met elkaar de stappen te bepalen om het verenigingsleven vitaal te houden.   

Vervolg

De verenigingen zijn opnieuw uitgenodigd voor een bijeenkomst om samen terug te blikken op de resultaten van het diner. Aan de hand van deze gegevens gaan we met elkaar in gesprek om oplossingen te zoeken waarbij Doarpswurk, Sport Fryslân en Keunstwurk een helpende hand willen bieden. Wij willen graag met een van de oplossingen aan de slag in Workum om te kijken of het ook daadwerkelijk functioneert.

Bijeenkomst is geannuleerd

De bijeenkomst die gepland stond voor 18 september is geannuleerd aangezien we nog niet ver genoeg zijn om resultaten te presenteren.

Sport Fryslân, Keunstwurk en Doarpswurk zijn organisaties die vrijwilligers in Fryslân ondersteunen. In samenwerking met Gemeente Súdwest-Fryslân en de Provincie Fryslân organiseren wij drie Verenigingsdiners. De diners zijn het startschot voor de pilot Ûnderweis yn Súdwest van Leve de Vereniging. Het doel is om samen met verenigingen op zoek te gaan naar manieren om toekomstbestendig te blijven.

Contact

Meer weten over de verenigingsbijeenkomst?