Workshop arrangeren

Amateurkunst Muziek Workshop
Datum woensdag 7 februari 2024
Tijd 11:00 – 17:30
Locatie Stadsschouwburg De Harmonie, Leeuwarden
Voor wie Producers, songwriters, muzikanten, amateur + niveau
Prijs Gratis

De Harmonie en Keunstwurk nodigen je uit om mee te doen aan een workshop arrangeren onder leiding van Kobi Arditi (o.a. Kyteman’s Hiphop Orchestra). Deze workshop slaat een brug tussen klassieke muziek en hedendaagse (pop) muziek. En wordt georganiseerd in het kader van het 150 jarig bestaan van De Harmonie. Deelname is gratis.

Je krijgt een dag les van Kobi Arditi; muzikant, componist en producer. Je kent Kobi misschien als muzikant bij Kytema’s Hiphop Orchestra, New Cool Collective of een van de vele andere artiesten met wie hij het podium deelde. Achter de schermen is Kobi veelgevraagd docent, arrangeur en componist.

Hij gaat in op hoe zijn klassieke scholing invloed heeft op zijn werk in de pop en jazz. Hij inspireert, legt uit hoe hij werkt en geeft praktische tools die je kunt inzetten in je eigen werk. Daarna ga je zelf in groepjes aan de slag met gerichte opdrachten. Aan het eind van de dag presenteren we de resultaten aan elkaar.

De workshop is geschikt voor producers, instrumentalisten en songwriters. Semiprofessioneel of amateur met enige ervaring. Neem je eigen instrument of laptop met muzieksoftware mee, waar jij graag me werkt.

Wie is Kobi Arditi?

Kobi Arditi is een trombonist, componist en arrangeur. Hij is zijn carrière begonnen in Nederland in 2004, waar hij de trombone bespeelde in verschillende pop- en jazzbands en hun albums. Sindsdien heeft Kobi zich, naast het bespelen van de trombone, beziggehouden met het arrangeren en componeren voor bands zoals het Kyteman Orchestra, Concertgebouw Big Band, The National Opera & Ballet, Amsterdam Sinfonietta, Kensington, en meer.

Tegenwoordig is hij druk bezig met het uitbrengen van een nieuw album voor zijn band K.O.Brass en treedt hij op met verschillende artiesten, waarbij hij ook arrangeert voor muziek met verschillende disciplines.

Praktische informatie

Voor wie Producers, songwriters, muzikanten, amateur + niveau
Datum Woensdag 7 februari 2024
Tijden 11:00 – 17:30 uur
Locatie Toon, Stadsschouwburg De Harmonie, Ruiterskwartier 6 in Leeuwarden
Prijs gratis
Opmerking Neem je eigen instrument of laptop met muzieksoftware mee, waar jij graag me werkt.
Aanmelden Meedoen? Meld je aan voor 27 januari. Je krijgt daarna een bevestiging. Let op: Er is beperkt plek. Bij te veel aanmeldingen kijken we naar samenstelling van de groep.
Nog vragen? Mail naar educatie@harmonie.nl