Workshop 'Sponsorwerving' met Jan van Erve

Stipe Workshop
Datum woensdag 13 maart 2024
Locatie Keunstwurk, Leeuwarden
Voor wie Culturele initiatiefnemers

Ben jij bezig met een leuk project en probeer je je begroting rond te krijgen? Dan is het werven van sponsors één van de mogelijkheden. Creatief meesterbrein Jan van Erve staat op woensdagavond 13 maart paraat tijdens de workshop ‘Sponsorwerving’ om je mee te nemen in dit onderwerp.

Tijdens deze workshop krijg je de unieke kans om van ervaren sponsorwerver Jan van Erve de fijne kneepjes van het vak te leren. Jan is o.a. bekend van zijn inzet in projecten en initiatieven als Arcadia en LF2018. Tijdens de workshop deelt hij graag zijn opgedane ervaring en zal hij gericht ingaan op hoe hij zijn ervaring heeft toegepast om de sponsors binnen te halen. Ook zal hij aandacht besteden aan de verschillende aanknopingspunten die hij ziet voor culturele mienskipsprojecten. Na de pauze is er tijd om je eigen project te bespreken. 

Voor de start van de workshop is het mogelijk om een vegetarische maaltijd mee te eten. Handig als je direct vanuit je werk komt en uiteraard gezellig als je aanschuift! Tijdens het aanmelden kan je kiezen voor de optie Workshop + vega maaltijd en worden de kosten voor de maaltijd (15,-) automatisch toegevoegd.

Aan het einde van deze avond ga je naar huis met veel informatie. We zorgen er ook voor, dat je altijd met je gevorderde plan terug kunt komen voor nog meer advies op maat van Stipe bij het Stipe Adviesloket.

(Foto: Leeuwarder Courant)

Praktische informatie

Georganiseerd voor Creatieve initiatiefnemers van culturele activiteiten
Georganiseerd door Stipe
Datum Woensdag 13 maart 2024
Tijd 19:00 – 21:30
Plaats Keunstwurk, Leeuwarden
Docent Jan van Erve
Prijs 35,- of 50,- incl. vega maaltijd