28 november 2023

Data Simmer Akademy 2024 bekend!

Fulkaan Jongeren Amateurkunst Muziek Zang Nieuws
Tekst: Alma Wiersma

Afgelopen zomer vond een van de succesvolste edities van de Simmer Akademy plaats met ruim 80 deelnemers. Ook volgend jaar vindt de zomermuziekweek weer plaats.

Onder andere Pearl Jozefzoon (tweede plek bij The Voice of Holland), Pouriya Jaberi, de Omniband en klezmerband Di Gojim gaven deze zomer workshops in Schouwburg de Lawei. De Simmer Akademy van Fulkaan was weer een mengeling van spontane jamsessies, geconcentreerde gezichten en daarnaast vooral heel erg veel gelach. Jullie bruisende aanwezigheid hebben we weer op en top gevoeld!

Volgend jaar (zomer 2024) vindt de Simmer Akademy vanzelfsprekend weer plaats! Dit keer zal dat zijn van 26 tot en met 30 augustus. Wederom de laatste week van de zomervakantie. De invulling en het programma ligt as we speak op onze werktafels en blijft nog even geheim. Maar zet de data alvast in je schoolagenda en op je familiekalender en stuur dit bericht door naar al je (muzikale) vrienden! Zien we je dan?

Blijf op de hoogte van nieuws over Fulkaan Class, de Simmer Akademy of andere Fulkaan nieuwtjes via ons Facebook- en Instagramkanaal.