gemeente Ameland

Subsidie welzijn, sport of cultuur Ameland

Bent u een vertegenwoordiger van een instelling die structureel activiteiten uitvoert op het gebied van welzijn, sport of cultuur? Of organiseert u een eenmalige activiteit of evenement? Dan kan het zijn dat u in aanmerking komt voor een subsidie. De gemeente Ameland kent verschillende subsidies voor activiteiten en projecten die ten goede komen aan de inwoners en bezoekers van Ameland.

Subsidie welzijn, sport of cultuur
De subsidie welzijn, sport of cultuur is een structurele subsidie. Deze subsidie wordt verstrekt voor activiteiten die het hele jaar door worden uitgevoerd. Wilt u een subsidie aanvragen voor activiteiten die volgend jaar gaan plaatsvinden? Dan moet de aanvraag voor 1 oktober van het huidige jaar worden ingediend. U ontvangt uiterlijk 31 december het besluit over uw aanvraag.

Subsidie eenmalige activiteit
De subsidie eenmalige activiteit is bestemd voor eenmalige activiteiten, anders dan een evenement. Het gaat hierbij om incidentele activiteiten die niet behoren tot de reguliere activiteiten van de instelling. De subsidie eenmalige activiteit kunt u het hele jaar door aanvragen, tot uiterlijk 8 weken voor aanvang van de activiteit.

Digitaal aanvragen
Wij ontvangen uw subsidieaanvraag bij voorkeur digitaal. Onder het kopje ‘Direct regelen Ameland’ kunt u direct de digitale aanvraag voor een subsidie welzijn, sport of cultuur of een subsidie eenmalige activiteit starten.

Bezoekadres Jelmeraweg 1, 9162 EA Ballum
Postadres Postbus 22, 9160 AA Hollum
Telefoonnummer 0519-555555
E-mailadres info@ameland.nl