Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij

Aanvragen

KNHM foundation daagt mensen uit hun leefomgeving socialer en mooier te maken. We inspireren, adviseren en verbinden maatschappelijke initiatieven waardoor zij sneller groeien. Dit doen we als landelijk netwerk van 400 adviseurs die zich pro bono inzetten.

Waar vind je ons?
Onze adviseurs bestaan uit vrijwilligers en medewerkers van Arcadis. Wij werken vanuit provinciale en landelijke adviesteams. Je vindt ons dus door heel Nederland. Elk team beschikt over adviseurs met verschillende achtergronden en een krachtig netwerk dat ingezet kan worden om jouw initiatief beter en sneller te realiseren.

Samenwerking met Arcadis
Jouw initiatief is uniek en verdient de beste begeleiding. Zo’n 200 adviseurs van KNHM staan klaar om jou te ondersteunen. Dit doen ze op vrijwillige basis. Daarnaast kunnen we ook expertise inzetten van het advies- en ingenieursbureau Arcadis.

 

Van business case tot ontwerp
Concreet betekent dit dat Arcadis-medewerkers samen met ons jouw initiatief adviseren. Arcadis-medewerkers doen dit kosteloos. Op die manier geeft het bedrijf invulling aan haar maatschappelijke betrokkenheid. Denk hierbij aan het opstellen van een business case voor lokale duurzame energie, ontwerpen van een stadspark of het organiseren van een kennismiddag over bevolkingskrimp.

 

Bezoekadres Beaulieustraat 22, 6814 DV Arnhem
Postadres Postbus 33, 6800 LE Arnhem
Telefoonnummer 026-4455146
E-mailadres info@knhm.nl
Website www.knhm.nl