Nationaal Fonds Kinderhulp

Aanvragen


Kinderhulp helpt kinderen en jongeren in armoede van 0 tot 21 jaar die in ons land opgroeien in armoede. Dit doen we door simpele dingen, waar andere instanties niet mee kunnen helpen, tóch mogelijk te maken.
Zodat deze kinderen er gewoon bij kunnen horen en dezelfde kansen krijgen voor de toekomst. Net als ieder ander kind.

Dus kan een kind niet voor hulp bij fondsen als Stichting Leergeld, Jeugdfonds Sport & Cultuur of Stichting Jarige Job terecht? En kan de gemeente ook niks betekenen? Dan zijn wij er voor deze kinderen. Onvoorwaardelijk. Wij helpen al sinds 1959 kwetsbare kinderen. Want wij vinden dat alle kinderen erbij moeten kunnen horen. Ook als er thuis niet genoeg geld is.

Via maatschappelijke organisaties
We helpen kinderen individueel. Dit doen we altijd via maatschappelijke organisaties. Bijvoorbeeld een maatschappelijk werker, bewindvoerder, wijkteam van de gemeente of jeugdhulpverlener. Zij weten welke kinderen echt onze hulp nodig hebben en kunnen bij ons een aanvraag voor een kind indienen. En zij zien er ook op toe dat de hulp goed terecht komt.


Ouders op weg helpen
Ouders kunnen niet zelf een aanvraag bij ons indienen. Iemand die professioneel bij het gezin betrokken is, kan dat wel. Bijvoorbeeld een maatschappelijk werker of iemand van het wijkteam van de gemeente. Als ouders niet weten bij wie ze moeten zijn, helpen wij ze graag op weg. Neem gerust contact op via 0570-611899 of stuur een e-mail naar aanvragen@kinderhulp.nl.

Aanvraag indienen
Aanvragen voor hulp gaan via een online portal van Kinderhulp.

Bezoekadres Wismarstraat 7, 7418 BN Deventer
Postadres Postbus 2130, 7420 AC Deventer
Telefoonnummer 0570-611899
E-mailadres info@kinderhulp.nl