Ontwikkeltrajecten voor urban talenten

 

Ben jij een talentvolle urban maker die wil groeien en werken aan een eigen signatuur? Dan is de regeling Urban arts talent misschien iets voor jou! Je krijgt de kans een volgende stap te zetten in je ontwikkeling door onder begeleiding van professionals te werken aan jezelf en aan één of meerdere eindproducten. Met deze subsidieregeling kan je geld aanvragen voor een persoonlijk ontwikkelingstraject.

 

 

Wie kan aanvragen?

De subsidie moet worden aangevraagd door een culturele instelling zonder winstoogmerk. Deze organisatie is misschien de formele aanvrager, maar jij als talent maakt de aanvraag. Dat vinden we heel belangrijk, omdat het echt over jouw wensen en leervragen gaat. Op zoek gaan naar een culturele instelling als formele aanvrager, biedt wel meteen de kans om een goede samenwerkingspartner of begeleider te vinden. Aanvragen mogen uit het gehele Nederlandse Koninkrijk komen.

 

 

Waar let het Fonds op?

Het gaat om een persoonlijk ontwikkeltraject. Dus niet om een project, of alleen om het maken van een nieuw album, productie of kunstwerk. Je vraagt geld aan om jezelf te ontwikkelen en dus voort te bouwen op waar je nu staat in je makerschap. Misschien wil je wel alle verschillende genres waar je mee bezig bent combineren, of naast danser ook choreograaf zijn. Of je wilt als onderdeel van je ontwikkeling naar het buitenland om in de roots van jouw kunstdiscipline te duiken en je bevindingen te delen in een expo of show. We vinden het belangrijk dat je laat zien waarom deze ontwikkeling voor jou relevant is en hoe het aansluit bij waar je naartoe wilt groeien. We horen ook graag hoe je je leerervaringen uit het traject actief gaat delen met je omgeving.

 

Alle disciplines zijn welkom. De combinatie van meerdere disciplines zien we als meerwaarde.

 

  • Aanvraagperiode 13 jul 2020 t/m 02 okt 2020
  • Aanvraagbedrag   € 0 – 25.000
Contactpersonen Vickey Serao, Aylem Tanir, Giovanni Campbell
Telefoonnummer 030-233 60 30