Fulkaan Workshops

Fulkaan Jongeren

Fulkaan helpt je graag verder om je (muzikale) doelen te bereiken. Dit doen we door workshops aan te bieden waarin je meer leert over je instrument en samenspel. Je leert de verschillende speeltechnieken kennen en gaat op zoek naar jouw eigen handschrift in je spel. Of je nu beginner of gevorderd bent, Fulkaan Class is er voor iedereen die plezier haalt uit het bespelen van een instrument.

Ieder jaar organiseren we workshops voor blazers, slagwerkers, zangers (rap/spoken word), pianisten of violisten. De workshopleiders zijn professionele muzikanten die (vaak) over de hele wereld optreden. We werken hierin samen met provinciale Centra voor de Kunsten, particuliere muziekdocenten, professionele orkesten en muziekgroepen, muziekfestivals in de regio en de diverse podia van Friesland. 

Op zoek naar de juiste begeleiding?

Fulkaan vindt het belangrijk om dichtbij jouw belevingswereld te staan. Wij helpen om je vaardigheden te verbreden en te verdiepen, en brengen je in contact met de juiste professionals uit de muzikale wereld. Heb je een vraag, een suggestie of wil je even van gedachten wisselen? Wij gaan graag met je in gesprek.

Fulkaan Class in beeld

Contact

Vragen?