Anne Fie Salverda

Film, Mediakunst
Beeldende kunst

Samenvatting

Een noordelijke maker met een passie voor animatie en bewegend beeld.

Ik houd van de vrijheid die animatie mij geeft. De werelden uit mijn fantasie zo echt mogelijk maken in dit medium, ook al ziet het er misschien niet uit zoals jij de wereld zou dromen.

Een live presentatie met animatie, zoals een performance met geluid en visuals is iets waar ik mij ook graag mee bezig houd. Ik heb bij live optredens van orkesten visuals mogen maken die samen met de muziek een verhaal vertelden, ook als VJ artiest heb ik live concerten van andere artiesten ondersteund. In mijn werk combineer ik altijd digitaal en analoog materiaal. De spanningen die dit vaak oplevert vind ik heel interessant.

Verder ben ik mij altijd verder aan het ontwikkelen als beeldend kunstenaar. Ik houd mij ook bezig met grafiek en met name zeefdruk. Vaak werk geïnspireerd door mijn animaties. Zo geef ik aan mijn eigen gecreëerde bewegende wereld, toch een stilstaande dimensie.

Heb je vragen of verzoeken voor mij? Twijfel niet om contact met mij op te nemen. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en samenwerkingsverbanden.