Beeldende Zaken (Heidi Wolters)

Grafisch ontwerper
Vormgeving

Samenvatting

Wij verbeelden wat u te zeggen heeft!

… in 2024 al 20 jaar ontwerper van betekenis: afgestudeerd aan de Kunstacademie als conceptdenker, grafisch vormgever en social designer  en  Docent Beeldende Kunst en Vormgeving en heeft een warm hart voor de ontwikkeling van creativiteit in onderwijs en organisaties.

Beeldende Zaken heeft ook een passie voor het bedenken van creatieve concepten. Alles draait om het verbinden, verbeelden en verrassen van de opdrachtgever. Daarnaast is Beeldende Zaken uitgever en helpen we jou graag met het uitgeven van bijzondere uitgaven. Daarbij kunnen wij hulp bieden bij het fondsenwerven, sponsorwerven en crowdfunding.

Hoe doen we dat? Een professioneel ontwerpproces begint bij een heldere formulering van gezamenlijke vertrekpunten. Luisteren en een juiste formulering is de spil in een succesvol ontwerpproces. En de eerste stap in de vertaling van woord naar beeld in het hoofd van de vormgever.

Met enthousiasme, ervaring en groot netwerk, kunnen wij het volledige productieproces uit handen nemen en het eindproduct van een hoogwaardige kwaliteit leveren. Van communicatieplan tot logo, huisstijl of website, van tekstschrijver tot brochure, jaarverslag of boek en alles daartussenin.