Herma Egberts-Hogt

typografie, tekenen, interdisciplinair
Beeldende kunst

Samenvatting

Naast conceptontwikkelaar en grafisch ontwerper ben ik opgeleid tot kunstzinnig dynamisch coach en kindertalentenfluisteraar. Ik ben van mening dat je pas in staat bent om je talenten optimaal te benutten als je te allen tijde jezelf durft te zijn. Vanuit mijn persoonlijke ervaring als creatieveling en moeder van een hoogbegaafde dochter ben ik als geen ander doordrongen van het feit dat creatief denken en doen een prachtige weg is naar het (her)kennen van jouw talenten.

Als creatieve duizendpoot kan ik al mijn talenten kwijt in mijn onderneming TALENTKRACHT. Een bedrijf dat zich richt op onderwijsvernieuwing en talentontwikkeling. Hierin ontwikkel ik lesmaterialen, schrijf ik boeken over hoogbegaafdheid en talentontwikkeling en geef ik workshops en trainingen. Een speelse, creatieve aanpak staat altijd voorop.

Binnen mijn tweede onderneming Klare Kijk ben ik werkzaam als grafisch ontwerper. Hierin werk ik voor diverse klanten in midden- en kleinbedrijf. Logo’s, huisstijlen, brochures, boeken of verpakkingen: alle visuele communicatie stem ik af op hoe jij als ondernemer naar buiten treedt. Wat bij jou past en hoe jij jouw identiteit het meest helder kunt communiceren.

Impressies

Titel: Zittend in Stilte
Jaar: 2013
Afmetingen: 7 x 4 cm
Titel: Water en vuur
Jaar: 2015
Afmetingen: 40 x 60 cm
Titel: Boomlandschap II
Jaar: 2022
Afmetingen: 10 x 10 cm
Titel: Herma 2020
Jaar: 2020
Afmetingen: A2
Titel: Ontdekkingsreis
Jaar: 2018
Afmetingen: 30x30 cm
Titel: Eenvoud
Jaar: 2014
Afmetingen: 30x30 cm
Titel: Fleur V
Jaar: 2010
Afmetingen: 30x40 cm