12 mei 2023

Terugblik netwerkborrel Steunpunt Beeldende Kunst

Kunstenaars & Makers Verhalen

Graag willen we alle aanwezigen op de netwerkborrel van het Steunpunt Beeldende Kunst bedanken. Met zo’n 75 aanwezigen op de borrel en meer dan 20 deelnemers aan de workshops was het een groot succes.

De workshops van Henk Rigter en Marion Beltman hebben de kunstenaars weer aan het denken gezet en er werd volop gebruik gemaakt van de opgedane kennis tijdens het netwerken op de borrel. We hebben nieuwe connecties zien ontstaan onder het genot van lekkere hapjes gemaakt door Eetcafé Jonker Sikke uit Jellum. Om even op adem te komen kon er gewandeld worden door de tentoonstelling LUNA Young Masters. We hebben kunnen merken dat er een grote behoefte is aan het ontmoeten van elkaar en willen het hier dan ook zeker niet bij laten.

Kortom: Het steunpunt is voor velen nu duidelijk te vinden, er zijn belangrijke gesprekken gevoerd en dat smaakt naar meer! We hopen jullie gauw allemaal weer te zien, hou daarvoor de nieuwsbrief en de website van Keunstwurk in de gaten.

Heb je naar aanleiding van de borrel nog een goed idee of juist een belangrijke vraag? Mail ons dan op beeldendekunst@keunstwurk.nl