Fryske Doarpedei X Kânseboerd

Amateurkunst Evenement
Datum zaterdag 25 mei 2024
Tijd 13:30-17:00 uur
Locatie Laurentiuskerk, Buorren 9 Raerd
Voor wie Inwoners van Fryslân – Dorpse doeners
Prijs Gratis

Op zaterdag 25 mei organiseert Doarpswurk in samenwerking met Keunstwurk, Streekwurk en Sport Fryslân de Fryske Doarpedei. Een nijsgjirrige en ynspirearjende dei, gewijd aan het versterken van de dorpskracht en generatiedynamiek.

Sloop de schutting, bouw een brug

Met het prikkelende motto ‘sloop de schutting, bouw een brug’ dagen we je uit om verder te kijken dan de grenzen van het bekende. We geloven in een toekomst waarin de kracht van samenwerking tussen verenigingen en inwoners van alle generaties de sleutel is tot een bloeiende en veerkrachtige gemeenschap. Dus laat je verrassen, laat je inspireren en kom samen met ons de schutting slopen en bruggen bouwen.

Inspiratiesessies

Tijdens de Fryske Doarpedei zullen er inspiratiesessies plaatsvinden die bedoeld zijn om te prikkelen, uit te dagen en bruisende energie te geven. Ontdek nieuwe perspectieven, leer van inspirerende voorbeelden en verken samen met andere dorps doeners hoe je gezamenlijk schuttingen kunt slopen en bruggen kunt bouwen.

Keunstwurk verzorgt de inspiratiesessie Kânseboerd: speelse inzichten voor het verenigingsleven. Nieuwsgierig geworden? Hieronder vind je meer informatie over de sessies.

>> Lees meer over Kânseboerd: de nieuwe tool voor verenigingen

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden ga naar: www.doarpswurk.frl/fryske-doarpedei/

Contact

Voor vragen over het Kânseboerd tijdens de Doarpedei neem contact op met: