Meispelen

Educatie PO

Dé jaarlijkse provinciale dag waarop we elkaar laten zien wat cultuur op de basisschool betekent. In 2024 vieren we de derde editie van de Meispelen op vrijdag 24 mei.

Hoe kan mijn school meedoen?
Iedere basisschool kan meedoen en een eigen creatieve invulling geven aan de Meispelen. Dat kan door muziek maken, acteren, schilderen of tekenen, dansen, zingen of filmen. Of misschien zijn er andere festiviteiten in het dorp of de wijk, waar je op 24 mei met je school bij kan aansluiten. Kinderen laten elkaar, ouders, leerkrachten en het dorp of wijk zien welke talenten ze hebben.

Hulp nodig?
Ben je directeur, ICC’er of leerkracht en heeft je team assistentie nodig bij het organiseren van een activiteit voor de Meispelen? Vraag je cultuurverbinder je te begeleiden.

Doe mee met je basisschool!
Meld je basisschool hier aan. Je ontvangt dan de Meispelen-vlag waarmee je kunt laten zien dat je school meedoet. Natuurlijk kun je in de nieuwsbrief van de school de ouders en andere geïnteresseerden uitnodigen. Ook maken en delen we een overzicht met deelnemende scholen zodat belangstellenden langs kunnen komen!

Meer weten?