Direct naar

Fulkaan

Fulkaan wil jonge talenten en kunstprofessionals uitdagen om het experiment op te zoeken! Samen met bekende muzikanten organiseren we clinics, masterclasses en workshops voor jonge, talentvolle muzikanten van 12 tot 21 jaar in het Noorden. 

Fulkaan zoekt talent!

Wil je als vereniging je leden extra mogelijkheden bieden? Of is jouw zoon, dochter of leerling op zoek naar meer uitdaging in de HaFaBra, zang, klassieke en/of lichte muziek? Schrijf ze in voor een van de Fulkaan Classes of voor de jaarlijkse Simmer Akademy!

Fulkaan werkt samen met talent-voorzieningen op het gebied van muziek, waaronder provinciale Centra voor de Kunsten, particuliere muziekdocenten, professionele orkesten en muziekgroepen, muziekfestivals in de regio en de diverse podia van Friesland. Daarnaast nodigen we bekende Friese en Nederlandse topartiesten uit om gratis masterclasses en workshops te geven aan jonge, muzikale Friezen.

Fulkaan wordt mede mogelijk gemaakt door onder meer Fonds Cultuurparticipatie, Provinsje Fryslân, Stichting Ritske Boelema Gasthuis, SAKO en OMF.

Nieuws en verhalen

Meer nieuws & verhalen

Agenda

Volledige agenda

Contact

Projectleider Fulkaan